Uitnodiging Roger Bernadina voor hoofdmacht

Buitenvelder Roger Bernadina heeft van Colorado Rockies een uitnodiging ontvangen om met de hoofdmacht van de organisatie deel te nemen aan Spring Training. Bernadina is één van de 24 spelers die als non-roster-invitee hiervoor een uitnodiging heeft gekregen.

Volgende week donderdag melden de eerste spelers zich voor Spring Training van Major League Baseball. Op Salt River Fields in Scottsdale (Arizona) gaat Bernadina zich de komende weken samen met de Curaçaose pitcher Jair Jurrjens voorbereiden op het aankomende seizoen.

Eerder ontving ook Jurrjens als non-roster-invitee een uitnodiging. In totaal zijn 24 spelers uitgenodigd door Colorado Rockies, waarvan zestien pitchers. De Amerikaanse proforganisatie heeft dit vandaag bekendgemaakt.

Bernadina is met Matt McBride de enige buitenvelder in dit gezelschap. De honkballer uit Den Haag tekende eind december een Minor League-contract bij Colorado Rockies. De dertigjarige Bernadina speelde sinds 2008 in zeven seizoenen 548 wedstrijden in de Major League. Vorig jaar kwam hij als buitenvelder uit voor Cincinnati Reds en Los Angeles Dodgers.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page