Uniform voor Europa gepresenteerd

Het uniform waarin de spelers van het Europese All Star Team volgende week spelen, is vandaag door de World Baseball Softball Confederation (WBSC) in Tokyo gepresenteerd. De kleding is beschikbaar gesteld door sponsor Asics.

Elke speler van het Europese team krijgt de vlag van zijn land op de mouw van zijn rechterarm. In totaal nemen spelers en coaches uit zeven verschillende Europese landen volgende week deel aan de Global Baseball Match. Dit zijn België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk en Tsjechië.

Naast de kleding stelt Asics ook schoenen, slaghelmen, knuppels en slaghandschoenen voor de spelers van het Europese All Star Team beschikbaar.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page