Fotoverslag eerste training Europa

De honkballers van Europa hebben vandaag in Kashiwa City hun eerste gezamenlijke training achter de rug. In de frisse Japanse ochtend trainde de ploeg van manager Steve Janssen onder toeziend oog van een groot aantal, voornamelijk, Japanse journalisten.

Op het veld van de Japanse amateurclub JR East in Kashiwa City, waar het vandaag niet veel warmer was dan 10 graden, presenteerde het Europese All Star Team zich in de nieuwe trainingskleding, die een dag eerder door de sponsor beschikbaar was gesteld.

De Japanse media had veel aandacht voor de Belgische manager Steve Janssen, maar ook onder meer voor de 2.15 meter lange Nederlandse pitcher Loek van Mil, die vorig jaar nog voor Rakuten Eagles uitkwam in de Japanse profcompetitie.

Global Baseball Match

Het Europese All Star Team bestaat uit 28 spelers uit Nederland, Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië, aangevuld met onder meer coaches uit België en Oostenrijk. Het is voor het eerst dat een Europees team deelneemt aan officiële wedstrijden.

De Global Baseball Match tegen het nationale Japanse team, de nummer één op de wereldranglijst, wordt gespeeld op dinsdag 10 en woensdag 11 maart. De serie in het imposante Tokyo Dome wordt rechtstreeks uitgezonden op televisie via Eurosport 2. Bekijk hieronder een fotoverslag van de eerste training.

Foto’s: © WBSC
Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page