Honkballers ontvangen door ambassadeur

De honkballers van het Europese All Star Team, die momenteel voor de Global Baseball Match in Tokyo verblijven, zijn vandaag ontvangen door de Nederlandse ambassade in de Japanse hoofdstad.

De Nederlandse honkballers uit de selectie van manager Steve Janssen, die gisteren waren geland in Tokyo, waren voor vandaag uitgenodigd voor een receptie in de woning van de plaatsvervangend ambassadeur Cees Roels.

De Italiaanse honkballers werden vanmiddag op hun beurt ontvangen op de Italiaanse ambassade.

Gezamenlijke training

Het bezoek aan de Nederlandse ambassade volgde op de eerste gezamenlijke training van de Europese honkballers op het trainingsveld in Kashiwa, vijf kwartier rijden vanaf het vijfsterren hotel in Tokyo. Bij de training was een grote delegatie van de Japanse pers aanwezig.

Later op de dag werd door een deel van de selectie bovendien een bezoek gebracht aan het Japanse honkbalmuseum en de Japanse Hall Of Fame in het Tokyo Dome. Bekijk hieronder een fotoverslag van het bezoek van de Nederlandse delegatie aan de receptie van plaatsvervangend ambassadeur Cees Roels.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page