Oefenwedstrijd Europa afgelast

De oefenwedstrijd van het Europese All Star Team tegen het tweede team van Yomiuri Giants is vandaag afgelast. Regen had het stadion in Kawasaki  vanochtend onbespeelbaar gemaakt.

De wedstrijd van Europa tegen Yomiuri Giants zou aanvankelijk om 13.00 uur (lokale tijd) van start gaan. Maar evenals gisteren gooide nu ook regen roet in het eten. In plaats van de wedstrijd hield Europa vanochtend een twee uur durende training in de indoorfaciliteit van Yomiuri Giants.

De training werd afgewerkt onder het toeziend oog van de Minor Leaguers van Giants en opnieuw onder grote belangstelling van de Japanse media, waarbij ditmaal ook Rob Cordemans kon rekenen op veel aandacht.

Klaar

Gisteren werd Cordemans door manager Steve Janssen aangewezen als startend pitcher voor de eerste wedstrijd van de Global Baseball Match. Aan de verzamelde Japanse pers liet de veertigjarige speler van L&D Amsterdam weten dat zijn arm klaar is voor de wedstrijd tegen Japan en dat het voor hem één van de meest speciale wedstrijden gaat worden uit zijn twintigjarige carrière.

Ondertussen kwam vandaag ook de Japanse selectie in Tokyo voor het eerst bij elkaar. Samurai Japan houdt morgen een gezamenlijke training in de voorbereiding op de historische serie tegen Europa.

Foto’s: © WBSC

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page