Duursma in actie in tweede duel tegen Japan

Manager Steve Janssen heeft voor de tweede wedstrijd van Europa tegen Japan drie wijzigingen in zijn opstelling doorgevoerd. Daarmee zal in ieder geval L&D Amsterdam-speler Michael Duursma zijn debuut gaan maken.

Duursma bleef in het eerste duel, dat gisteren met 4-3 nipt werd verloren, aan de kant. Over ruim twee uur betreedt hij als vervanger van de Italiaanse derde honkman Juan Carlos Infante het veld van het Tokyo Dome.

Met Duursma maken ook de Spaanse catcher Blake Ochoa en de Italiaanse rechtsvelder Mario Chiarini hun debuut voor het Europese All Star Team. Ochoa vervangt daarmee catcher Dashenko Ricardo. Chiarini komt in het veld voor de Spanjaard Fernando Martinez. Zowel Ricardo als Martinez kwamen gisteren niet tot een honkslag.

Slagvolgorde

Eerder al maakte manager Janssen bekend dat Curaçao Neptunus-pitcher Diegomar Markwell de wedstrijd op de heuvel begint. Ook is de slagvolgorde iets gewijzigd, waarbij Michael Duursma van start gaat als openingsslagman.

De wedstrijd wordt voorafgegaan door de speciale openingsceremonie. De line-up voor Europa tijdens de tweede wedstrijd van de Global Baseball Match ziet er als volgt uit:

3B Michael Duursma
2B Alessandro Vaglio
1B Curt Smith
LF Kalian Sams
DH Yurendell de Caster
RF Mario Chiarini
SS Oscar Angulo
C Blake Ochoa
CF Stefano Desimoni
SP Diegomar Markwell

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page