De Nederlandse honkbalsite bestaat 15 jaar

De Nederlandse honkbalsite bestaat vandaag 15 jaar. De site ging op 5 april 2000 voor het eerst live. Sindsdien is de site ontwikkeld tot één van de belangrijkste informatiebronnen voor honkbal in Nederland, Europa en zelfs ook andere delen van de wereld.

In 2000 was Jan-Dick Leurs nog de bondscoach van het Nederlands team en keerde Theo Reitsma terug als voorzitter van de KNBSB. Oranje bestond uit spelers als Johnny Balentina, Michael Crouwel en Robert Eenhoorn, toen nog korte stop bij Neptunus. Xanthos speelde nog in de hoofdklasse. Evert-Jan ’t Hoen speelde in dat jaar nog als profhonkballer voor Anaheim Angels.

Sindsdien is er veel veranderd. Nederland werd vijf keer Europees kampioen en werd zelfs wereldkampioen in 2011. De honkbalsport in Nederland professionaliseerde onder leiding van Eenhoorn. Profhonkballers vanuit Curaçao en Aruba zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlands honkbal.

In al die jaren heb ik met de Nederlandse honkbalsite geprobeerd het nieuws zo goed mogelijk en zo volledig mogelijk te brengen. Dat was niet gelukt zonder de hulp van velen. Fotografen, schrijvers, maar zeker ook clubs, organisaties en (trouwe) bezoekers die mij altijd op de hoogte hebben gehouden van actuele gebeurtenissen.

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de hulp en de betrokkenheid de afgelopen 15 jaar!

Rogier van Zon

 

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page