Sams verruilt Neptunus voor Kinheim

Kalian Sams werd vandaag de grote verrassing. Hij verscheen ineens in tenue van Corendon Kinheim. Van Curaçao Neptunus heeft de Haagse buitenvelder toestemming gekregen om de overstap te maken naar Corendon Kinheim.

Sams was vorige week al toeschouwer in het Pim Mulierstadion van de wedstrijd van Corendon Kinheim. De Haarlemse hoofdklasser is erin geslaagd de Nederlandse international over te nemen van Curaçao Neptunus. Vandaag zat Sams in het Rotterdamse Familiestadion al bij de ploeg van hoofdcoach Wim Martinus in de dug-out. Hij was echter nog niet speelgerechtigd om zijn debuut voor Kinheim te maken.

Mogelijk dat zijn debuut voor de Haarlemse ploeg komende week volgt als zijn overschrijving is verwerkt. Van landskampioen Curaçao Neptunus heeft Sams in ieder geval toestemming gekregen om naar de Haarlemse club te verhuizen. Zijn overschrijving volgt na de serie tussen Curaçao Neptunus en Corendon Kinheim, waarin de Rotterdamse titelverdediger twee van de drie wedstrijden won.

Lang zal Corendon Kinheim niet de beschikking hebben over de sterke buitenvelder. Deze maand kwam Sams tot een overeenkomst met de Canadese profclub Québec Capitales uit de CanAm League. Sams vertrekt naar verwachting zondag 10 mei richting Canada. Hierdoor is hij mogelijk voor Corendon Kinheim nog wel inzetbaar in de series tegen L&D Amsterdam en HCAW.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page