Bezoek koningspaar aan MLB-wedstrijd verregend

De wedstrijd tussen Washington Nationals en Toronto Blue Jays, die gisteravond door het Nederlands koningspaar zou worden bijgewoond, is door het noodweer afgelast. Hierdoor kregen koning Willem-Alexander en koningin Maxima niet de kans om het duel uit de Major League bij te wonen.

Koning Willem-Alexander en koningin Maxima waren gisteren op uitnodiging van de 89-jarige Washington Nationals-eigenaar Theodore Lerner aanwezig in het Nationals Park. Daar zou het tweetal niet alleen de thuiswedstrijd tegen de Canadese club Toronto Blue Jays bijwonen, maar bovendien een eerbetoon houden voor Amerikaanse veteranen.

Zover kwam het echter niet. Noodweer teisterde de stad Washington al de hele dag. Uiteindelijk moest voor de start van de wedstrijd worden besloten om Website NOS. Het koningspaar was op dat moment al wel in het Nationals Park en had in de catacomben van het stadion een korte ontmoeting met de Amerikaanse veteranen uit de oorlogen in Irak en Afghanistan.

De wedstrijd tussen Washington Nationals en Toronto Blue Jays is verplaatst naar vandaag, waardoor beide teams nu twee onderlinge wedstrijden zullen spelen. Daar zullen de Oranjes niet meer bij zijn. Zij vervolgen hun officieel bezoek aan de Verenigde Staten vandaag met een reis naar Grand Rapids in Michigan en later op de dag naar Chicago.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page