Martis nieuwe ploeggenoot van Smith

Shairon Martis heeft niet lang hoeven wachten op een nieuw profcontract. Vier dagen nadat hij door Bridgeport Bluefish aan de kant was gezet, is hij binnengehaald door Lincoln Saltdogs. Daar wordt hij de nieuwe ploeggenoot van international Curt Smith.

Martis maakte vorige maand zijn debuut voor Bridgeport Bluefish in de Atlantic League. Dat bleek echter weinig succesvol, waarna zijn contract twee weken later al weer werd ontbonden.

Bij een club uit een ander onafhankelijke Amerikaanse profcompetitie heeft de 28-jarige pitcher van Curaçao nu nieuw onderdak gevonden. Gisteren tekende hij een overeenkomst bij Lincoln Saltdogs, de regerend kampioen in de American Association. In de Central Division van deze competitie staat Saltdogs momenteel vooralsnog met vier overwinningen in veertien wedstrijden op een derde plaats.

Curt Smith

Lincoln Saltdogs is gisteren begonnen aan een serie van zes thuiswedstrijden tegen Wichita Wingnuts, de koploper uit de South Division. Beide teams stonden vorig jaar nog tegenover elkaar in de finale om het kampioenschap in de American Association.

Bij Lincoln Saltdogs wordt Martis de nieuwe ploeggenoot van Curt Smith. Beide Curaçaose honkballers speelden eerder al regelmatig samen in onder meer het Nederlands honkbalteam. Smith is bezig aan zijn derde seizoen (2011, 2013 en 2015) bij de Amerikaanse club. Hij kwam tot dusver in zes wedstrijden tot vier honkslagen (.235), vier gescoorde runs en drie binnengeslagen punten.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page