Foto’s Europa Cup-toernooi Rotterdam

Bijna 1600 toeschouwers zagen vandaag in het Neptunus Familiestadion hoe Curaçao Neptunus het Europa Cup-toernooi in Rotterdam won. Draci Brno werd in de finale met 8-2 verslagen. Bekijk hieronder de foto’s van de eindstrijd.

Met de uitreiking van de beker door CEB-voorzitter Jan Esselman aan Neptunus-speler Raily Legito kwam een einde aan een week tophonkbal in Rotterdam. Zes van de sterkste clubs uit Europa speelden samen zestien wedstrijden in het Neptunus Familiestadion. Curaçao Neptunus bleef in al zijn wedstrijden ongeslagen.

Fotograaf Rob Jelsma was de hele week in Rotterdam aanwezig en maakte prachtige foto’s van alle wedstrijden van Curaçao Neptunus. Een selectie van de foto’s genomen tijdens de finale van vandaag kun je hieronder bekijken.

Alle foto’s van het Europa Cup-toernooi kun je bekijken via de website van Rob Jelsma.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page