Ook Sulbaran naar All Star Game

In navolging van onder meer Ozhaino Albies is ook Juan Carlos Sulbaran geselecteerd voor de All Star Game. Hij is één van de acht spelers van Northwest Arkansas Naturals, die deel gaan nemen aan de Texas League All Star Game.

Northwest Arkansas Naturals, het Double A-team van Kansas City Royals, won tot dusver 37 van zijn 62 wedstrijden en staat daarmee ruim bovenaan in de Texas League North. Het sterke team wordt om die reden tijdens de aankomende All Star Game vertegenwoordigd door maar liefst acht spelers, waarvan vier zijn aangewezen voor de startopstelling.

De Curaçaose pitcher Juan Carlos Sulbaran komt tijdens de 79e Texas League All Star Game in actie als reliever. Ook zijn Italiaanse ploeggenoot Alex Liddi, die tussen 2011 en 2013 61 wedstrijden in de Major League speelde voor Seattle Mariners, ontving een uitnodiging voor de wedstrijd, die dinsdag 30 juni wordt gespeeld op het Whataburger Field in Corpus Christi (Texas).

Strikeouts

Sulbaran is dit jaar bezig aan zijn vierde seizoen bij het Double A-team Northwest Arkansas Naturals. Hij leidt op dit moment zijn team in aantal strikeouts (48) en is de nummer twee met een verdiende puntengemiddelde van 3.63. De international gooide in 67 innings en kwam tot vier overwinningen en vier nederlagen.

Het is niet voor het eerst dat Sulbaran deelneemt aan een All Star Game. De 25-jarige honkballer van Curaçao speelde eerder in 2012 al mee in de Southern League All Star Game en in 2009 kwam hij uit voor het World Team tijdens de All-Star Futures Game. Eerder ontvingen ook onder meer Ozhaino Albies, Hensley Meulens en Spencer Kieboom al een uitnodiging voor één van de aankomende All Star Games in het Amerikaanse profhonkbal.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page