Fotoverslag Curaçao – Nederland

Voor volle tribunes barstte zondag na de officiële opening van de vijftiende editie van het World Port Tournament een waar honkbalfeest los. Op het veld zorgden de honkballers van Nederland en Curaçao voor de actie.

Met de wedstrijd tussen de nationale teams van Nederland en Curaçao kreeg het World Port Tournament twee van de grootste smaakmakers op het veld. Het leverde een spannende strijd op, waarin Nederland uiteindelijk won, maar de honkballers van Curaçao over een ware vechtlust bleken te bezitten.

Bekijk hieronder een fotoverslag van de wedstrijd tussen Curaçao en Nederland.

Foto’s: © Rob Jelsma
Bekijk meer foto’s in het volledige foto-album

 

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page