Wedstrijd om 4e en 5e plaats afgelast

De wedstrijd tussen Chinese Taipei en Japan van vanmiddag is afgelast. De organisatie heeft dit besloten na aanhoudende regen, waardoor het veld in het Rotterdamse Neptunus Familiestadion onbespeelbaar is.

Japan en Chinese Taipei wonnen in de eerste ronde allebei één wedstrijd. In hun onderlinge wedstrijd won Chinese Taipei afgelopen dinsdag met 6-4. Toch eindigde de Taiwanese ploeg na de eerste ronde op de vijfde en laatste plaats. Japan werd derde.

In de tweede ronde verloor Chinese Taipei gisteren met 4-3 van Cuba en werd daardoor uitgeschakeld voor de finale. Japan verloor op zijn beurt van Curaçao (5-14). De twee Aziatische teams zouden daardoor vandaag om de vierde en vijfde plaats spelen op het World Port Tournament.

Door de slechte weersomstandigheden is nu door de organisatie besloten om dit duel af te gelasten. Zowel Japan als Chinese Taipei eindigen daarmee op een gedeelde vierde plaats. De wedstrijd van vanavond tussen Cuba en Curaçao gaat vooralsnog wel door. De winnaar van dat duel plaatst zich voor de finale. De verliezer eindigt als derde.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page