Fotoverslag finale World Port Tournament

Tweemaal op rij versloeg Nederland tijdens het World Port Tournament titelverdediger Cuba. Maar juist in de belangrijkste wedstrijd ging het mis. In de finale versloegen de Cubaanse honkballers Nederland met 3-5 en prolongeerden zij in Rotterdam hun titel.

Na een hele week met veelal zomerweer werd het World Port Tournament gisteren afgesloten in de regen. Voor volle tribunes in een opnieuw uitverkocht Neptunus Familiestadion greep de Nederlandse ploeg van bondscoach Steve Janssen voor de vijfde keer op rij naast de titel.

Meest Waardevolle Speler Lourdes Gurriel Jr. sloeg in de finale een solohomerun, terwijl de Cubaanse manager Victor Mesa samen met speler Yasiel Santoya uit het veld werd gestuurd.

Bekijk hieronder een fotoverslag van de finale tussen Nederland en Cuba.

Foto’s: © Rob Jelsma
Bekijk meer foto’s in het volledige foto-album

 

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page