Arribas geselecteerd voor All-Star Game

Danny Arribas is geselecteerd voor de New York-Penn League All-Star Game. De 22-jarige speler van West Virginia Black Bears maakt op dinsdagavond 18 augustus zijn opwachting als derde honkman voor het Southern Team in het Aberdeen’s Ripken Stadium.

Arribas is één van de vier spelers van West Virginia Black Bears, die een uitnodiging hebben ontvangen voor de All Star Game van de  Class A Short Season New York-Penn League. Het viertal is geselecteerd voor het Southern Team, dat onder leiding komt te staan van de coaching-staf van gastheer Aberdeen Ironbirds met manager Luis Pujols aan het roer.

De All Star Game wordt volgende week dinsdag, na 2006, voor de tweede keer gehouden in het Ripken Stadium in Aberdeen (Maryland), de thuisbasis van Aberdeen IronBirds. Williamsport Crosscutters, de leider in de Pinckney Division, is met acht spelers hofleverancier.

Debuut

Arribas maakte dit seizoen zijn debuut in de Amerikaanse Class A-competitie, nadat hij de afgelopen vier jaar uit was gekomen in drie verschillende Rookie Leagues. In dienst van West Virginia Black Bears is de Nederlandse honkballer een belangrijke waarde geworden als zowel derde honkman en als catcher.

De 22-jarige honkballer uit de organisatie van Pittsburgh Pirates, die in 2012 met het Nederlands team deelnam aan het Europees kampioenschap, kwam voor West Virginia Black Bears in 37 wedstrijden tot 38 honkslagen (.271), 24 gescoorde runs en vijftien binnengeslagen punten. Dat heeft hem nu zijn eerste selectie opgeleverd voor een Minor League All Star Game. Vorig jaar werd Arribas als speler van Bristol Pirates al benoemd tot het Post-Season All Star Team van de Rookie Appalachian League.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page