Alle wedstrijden in de hoofdklasse afgelast

De ontknoping in de Play-Offs laat in ieder geval nog één dag op zich wachten. Alle twee de wedstrijden uit de Play-Offs van vanavond zijn afgelast. Ook de twee duels uit de Runner-up competitie zijn door het slechte weer verplaatst.

Door de slechte weersomstandigheden zijn de velden van de hoofdklasseclubs in Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Bussum niet bespeelbaar. Hierdoor zijn de wedstrijden uit de Play-Offs tussen L&D Amsterdam en Curaçao Neptunus en tussen Corendon Kinheim en Vaessen Pioniers afgelast.

Ook de wedstrijden uit de Runner-up competitie tussen UVV en DSS en tussen HCAW en Mampaey The Hawks zijn afgelast. Alle vier de wedstrijden zijn verplaatst naar morgenavond om 19.30 uur. De tweede en derde wedstrijden uit die series volgen op zaterdag en zondag.

Koploper L&D Amsterdam heeft aan één overwinning voldoende om zich als eerste ploeg te plaatsen voor de Holland Series. De Amsterdamse honkballers moeten daar nu in ieder geval nog één dag op wachten. Corendon Kinheim en Curaçao Neptunus zijn eveneens nog in de race voor een finaleplaats. HCAW en Mampaey The Hawks maken deze week uit wie zich als derde team uit de Runner-up competitie handhaaft in de hoofdklasse.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page