Ook Dirksen en Bergman in All Star Game

Buitenvelder Kevin Dirksen (Vaessen Pioniers) en pitcher David Bergman (Corendon Kinheim) zijn toegevoegd aan de selecties voor de All Star Game. Dirksen kwam nog nooit eerder uit tijdens de All Star Game van de Nederlandse hoofdklasse.

Kevin Dirksen (.314), op twee spelers na de beste slagman van Vaessen Pioniers in de Play-Offs, is voor de All Star Game opgeroepen als vervanger in Team Blue voor zijn ploeggenoot Dirk van ’t Klooster.

Vandaag werd pitcher David Bergman toegevoegd aan de selectie van Team Red. Bij de selectie van hoofdcoach Wim Martinus is de veteraan de vervanger geworden van zijn Haarlemse ploeggenoot Tom Stuifbergen.

Vijfvoudig All Stars

Met de uitnodiging wordt Bergman straks één van de vier spelers uit de hoofdklasse, die aan alle zes de edities van de All Star Game deel hebben genomen. Eerder werden ook de vijfvoudig All Stars Michael Duursma (Team Red), Danny Rombley (Team Blue) en Dwayne Kemp (Team Blue) geselecteerd.

De zesde editie van de All Star Game wordt zondag 6 september om 14.00 uur op sportpark De Paperclip gehouden. Op het sportcomplex van hoofdklasser UVV vinden vooraf ook onder meer de Softball All Star Game en de Homerun Derby plaats.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page