Wedstrijd 5 Holland Series vervroegd

Als aankomend weekeinde een vijfde wedstrijd in de Holland Series tussen Curaçao Neptunus en Corendon Kinheim noodzakelijk is, wordt de start van dit duel in verband met televisie-opnames vervroegd naar 13.00 uur.

Titelverdediger Curaçao Neptunus nam afgelopen week op eigen veld in Rotterdam met een 7-1 en en een 9-2 overwinning een 2-0 voorsprong in de best-of-seven van de Holland Series.

Deze week kan de Rotterdamse ploeg in Haarlem de landstitel voor de tweede keer op rij prolongeren. Als Corendon Kinheim in het Pim Mulierstadion donderdag of zaterdag wint, wordt een vijfde wedstrijd noodzakelijk.

Op verzoek van de NOS heeft de honk- en softbalbond KNBSB de begintijd van die vijfde wedstrijd op zondag 20 september vervroegd van 14.00 naar 13.00 uur. Eerder maakte de NOS ook al opnames van de tweede wedstrijd uit de Holland Series. Die werden afgelopen zondag op televisie uitgezonden.

Best-of-seven

Zaterdag 12 september: Curaçao Neptunus – Corendon Kinheim 7-1
Zondag 13 september: Curaçao Neptunus – Corendon Kinheim 9-2
Donderdag 17 september: Corendon Kinheim – Curaçao Neptunus, 19.30 uur
Zaterdag 19 september: Corendon Kinheim – Curaçao Neptunus, 14.00 uur
Zondag 20 september: Corendon Kinheim – Curaçao Neptunus, 13.00 uur
Zaterdag 26 september: Curaçao Neptunus – Corendon Kinheim, 14.00 uur
Zondag 27 september: Curaçao Neptunus – Corendon Kinheim, 14.00 uur

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page