Foto’s Holland Series

In een best-of-seven strijden Curaçao Neptunus en Corendon Kinheim om de landstitel. De Rotterdamse honkballers verdedigen hun titel en zijn op jacht naar een heuse trilogie: drie landstitels op rij. Fotograaf Rob Jelsma is er bij en maakte onderstaande fotoverslagen.

Het is voor het eerst sinds 2012 dat beide teams in de finale van de hoofdklasse tegenover elkaar staan. In dat jaar veroverde Kinheim met vier overwinningen op rij het kampioenschap. Sindsdien hebben de honkballers van Neptunus de macht in de hoofdklasse overgenomen.

Via onderstaande links kun je een selectie van de foto’s bekijken. Ga voor alle foto’s naar www.robjelsma.nl.

De Holland Series worden zondagmiddag om 13.00 uur vervolgd met de vierde wedstrijd, die wordt gespeeld in het Haarlemse Pim Mulierstadion.

 

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page