Breng je stem uit voor de Honkbalsite Awards

Aan het einde van elk seizoen kun je jouw stem uitbrengen voor de Honkbalsite Awards. Al sinds 2003 bepalen de bezoekers van de Nederlandse honkbalsite welke spelers de besten waren van het seizoen. Voor de dertiende editie van de Honkbalsite Awards kun jij ook nu je stem weer uitbrengen!

In verband met het grote aantal deelnemers is besloten de verkiezing nog open te houden tot en met zondag 15 november. Heb je nog niet gestemd? Doe dit dan nu nog!

Breng nu ook jouw stem uit!

Bepaal samen met de andere bezoekers van de Nederlandse honkbalsite wie dit jaar deel uitmaken van het All Star Team. Wie vond jij de beste binnenvelder, de beste coach, of de Meest Waardevolle Speler? Stemmen kan tot en met zondag 15 november 2015.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page