Robert Eenhoorn opent eigen business unit

Robert Eenhoorn gaat nieuwe studenten inspireren. De voormalig Major Leaguer krijgt een eigen business unit binnen de opleiding SportMarketing & Management van de Hogeschool Rotterdam. Vrijdag is Eenhoorn zelf aanwezig bij de opening van het nieuwe pand op de Max Euwelaan in Rotterdam.

De opleiding Sportmarketing & Management van de Hogeschool Rotterdam is recent verhuisd naar het nieuwe pand op de Max Euwelaan in Rotterdam. In dit pand bouwt de opleiding aan een omgeving die sport ademt en succes uitstraalt. Zo zijn de lesruimtes veranderd in business units die qua naam en inrichting zijn verbonden aan een Rotterdamse topsportprominent.

In totaal zijn er zeventien business units, die verbonden zijn aan een prominente Rotterdamse topsporter. Ook tophonkballer en voormalig bondscoach Robert Eenhoorn, momenteel algemeen directeur van voetbalclub AZ, krijgt hier zijn eigen business unit. Deze is op één van de wanden voorzien van een paar meter hoge poster van Eenhoorn uit zijn periode bij de roemruchte New York Yankees.

Bijzondere verhaal

Tijdens de opening van het pand wordt vrijdag vanaf om 13.00 uur de nieuwe opzet van de opleiding getoond. Eenhoorn is aanwezig om tijdens een inspirerende sessie zijn bijzondere verhaal te delen. De opening van het pand met de bijbehorende business units wordt door Eenhoorn verricht samen met de wereldkampioenen beachvolleybal Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen, NBA-basketbalkampioen Francisco Elson, HCR-aanvoerder en hockey-international Jeroen Hertzberger en de gouden Olympisch waterpolocoach Robin van Galen.

Naast deze topsporters delen onder meer Hans Koeleman, Erik Poel, Hans den Oudendammer, Michel Dusée, Onno Nieveen, Pim Blokland en Ardie den Hoed hun ervaringen in de veranderende wereld van sportmedia, topsportmentaliteit en topsportorganisaties. De opening van het nieuwe pand van de opleiding Sportmarketing & Management is toegankelijk na online aanmelding.

Poster van Robert Eenhoorn die op één van de wanden in de business unit komt te hangen.

Poster van Robert Eenhoorn die op één van de wanden in de business unit komt te hangen.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page