Merchandise van Nederlands Koninkrijksteam beschikbaar

De honkballers van het Nederlands Koninkrijk speelden tijdens de Premier 12 in kleding van SSK Europe. Met ingang van vandaag is SSK Europe gestart met de online verkoop van de merchandise van deze kleding.

In de aanloop naar de eerste editie van de prestigieuze Premier 12 werd het nieuwe uniform gepresenteerd. Voor het eerst speelde Oranje onder de naam van het Nederlands Koninkrijk. Behalve dat deze naam terugkwam op de shirts, was het uniform ook voorzien van vlaggen van de zeven landen, die deel uitmaken van het Koninkrijk der Nederlanden.

De merchandise die vanaf vandaag via de webshop van SSK Europe wordt aangeboden, bestaat uit de kleding van het Nederlands Koninkrijk. Zo zijn de oranje en het zwarte wedstrijdshirt beschikbaar en het witte shirt, zoals dat werd gebruikt tijdens batting-practice.

Daarnaast is in de webshop de keuze uit een korte broek en een oranje of zwart t-shirt. De t-shirts, die te koop zijn vanaf € 25 per stuk, zie de shirts zoals die door de spelers van de nationale ploeg werden gebruikt tijdens trainingen.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page