Shairon Martis naar Toros del Este

Shairon Martis speelt de komende weken voor het Dominicaanse Toros del Este. De pitcher van het Nederlands Koninkrijksteam tekende deze week een overeenkomst met deze club uit de Liga de Beisbol Dominicano.

De 28-jarige Martis verbleef de afgelopen dagen op Curaçao om mee te doen aan de Curaçao Baseball Week. Vorige maand nam hij met het Nederlands Koninkrijksteam deel aan de Premier 12, waar de ploeg van manager Hensley Meulens de kwartfinales wist te bereiken.

Eerder kwam Martis in vier winters al uit in de Venezolaanse profcompetitie, waar hij speelde voor Navegantes de Magallanes en Tiburones de La Guaira. Vorig jaar stond hij kortstondig onder contract bij Estrellas Orientales, maar kwam hij uiteindelijk niet voor deze Dominicaanse club in actie.

Vandaag voegt Martis zich bij zijn nieuwe team. De selectie van interim manager Arturo De Freites, waarbij onlangs de succesvolle hoofdcoach Félix Fermin op straat is gezet, bezet met achttien overwinningen uit 38 wedstrijden momenteel de vierde plaats in de Liga de Beisbol Dominicano. De reguliere competitie duurt nog zo’n drie weken.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page