Kerst- en nieuwjaarswens

Het duurt nog even voordat we met z’n allen weer het veld op mogen voor het nieuwe seizoen. Maar het geeft ons wel de kans om rustig terug te kijken op het afgelopen seizoen.

Voor het Nederlands honkbal is het opnieuw een succesvol seizoen geworden, waarin onder meer Curaçao Neptunus de Europese clubtitel na jaren weer terug wist te halen naar Nederland. En waar voor het eerst ooit een officieel Europees All Star Team werd gevormd. Tijdens een prachtig Premier 12 kon de honkbalwereld nog eens zien wat een talent het Nederlands Koninkrijk herbergt.

En ook 2016 belooft een bijzonder jaar te worden. Met als hoogtepunten de Haarlem Honkbal Week en het Europees kampioenschap in Hoofddorp. Het afgelopen jaar kon je het honkbalnieuws op de Nederlandse honkbalsite op de voet volgen. Met meer dan vierhonderd nieuwsberichten in één jaar tijd. In 2015 kon de Nederlandse honkbalsite opnieuw rekenen op meer dan een miljoen pageviews.

Via deze weg wil ik je bedanken voor je bezoek aan de website dit jaar. En wil ik verder iedereen bedanken die een bijdrage, op wat voor manier dan ook, heeft geleverd aan de Nederlandse honkbalsite. Heb je vragen, tips, of opmerkingen? Blijf ze ook in 2016 sturen.

Tot slot wens ik je veel geluk, gezondheid en vooral veel honkbal- en softbalplezier toe in het nieuwe jaar. Geniet van 2016!
Groeten,
Rogier van Zon
de Nederlandse honkbalsite
honkbalsite@hotmail.com

Volg de Nederlandse honkbalsite ook in 2016 via Facebook en Twitter.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page