Shairon Martis blijft bij Lincoln Saltdogs

In navolging van Curt Smith heeft nu ook Shairon Martis zijn contract met Lincoln Saltdogs verlengd. De 28-jarige Curaçaose pitcher begint aan zijn tweede seizoen bij de Amerikaanse profclub uit de American Association.

De Curaçaose eerste honkman Curt Smith werd door Lincoln Saltdogs vorige maand al vastgelegd voor een vierde seizoen. Nu heeft ook Shairon Martis vandaag zijn contract verlengd. Evenals bij Smith nam de Amerikaanse club in september ook al een optie op de pitcher van Curaçao.

Martis maakte vorig jaar juni zijn debuut voor Lincoln Saltdogs, nadat hij het seizoen was gestart voor Bridgeport Bluefish uit de Atlantic League. Tussen 10 juni en 5 september speelde hij zeventien wedstrijden, voornamelijk als startend pitcher. Martis kwam uiteindelijk tot een verdiende puntengemiddelde van 3.73. Hij leidde Lincoln Saltdogs in overwinningen (6) en was de nummer twee met strikeouts (79).

De ploeg van de recent aangestelde manager Bobby Brown start de honderd wedstrijden durende reguliere competitie op 19 mei met een serie uitwedstrijden tegen Wichita Wignuts en Kansas City T-Bones. Brown werd in november aanvankelijk aangesteld als hitting-coach, maar heeft nu de taken van hoofdcoach overgenomen van de om familie-omstandigheden gestopte Ken Oberkfell. De afgelopen drie seizoenen was Brown manager van Amarillo Thunderheads.

Deel dit bericht: Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someonePrint this page