Win vrijkaarten voor Boys of Summer!

boys_of_summer_header

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de bekroonde documentaire Boys of Summer over het honkbalsucces van Curaçao tijdens de Little League? Dan is dit je kans! Je maakt nu kans op twee keer twee vrijkaarten voor de vertoning van deze sportdocumentaire tijdens het Sportfilmfestival Rotterdam.

De film Boys of Summer werd in 2011 door het publiek uitgeroepen tot beste documentaire tijdens het Latijns-Amerikaanse Filmfestival. Vrijdag 10 april is de film van 17.00 tot 18.35 uur te zien tijdens het Sportfilmfestival Rotterdam. Doe mee aan onderstaande prijsvraag en maak kans op twee keer twee gratis vrijkaarten!

logo_sportfilmfestival_rottDe eerste editie van het Sportfilmfestival Rotterdam vindt van donderdag 9 tot en met zaterdag 11 april plaats in Cinerama Rotterdam. Het sportfilmfestival bestaat uit een artistiek programma waar sportfilms en sportdocumentaires bij elkaar komen. Het hele programma is te zien op www.sportfilmfestivalrotterdam.nl.

Koninkrijksteam

Boys of Summer volgt het Little League-honkbalteam van Curaçao uit 2008 op weg naar hun World Series. In dat team speelden onder meer profhonkballer Juremi Profar, het jongere broertje van het supertalent Jurickson Profar en de talentvolle Tivon Faneyte. Maar ook Dennis Gustina en Entwin Reigina. Zij kwamen afgelopen november nog uit voor het Nederlandse Koninkrijksteam tijdens het wereldkampioenschap voor spelers onder de 21 jaar.

Deze film mag je dus niet missen! Doe tot uiterlijk dinsdag 31 maart 2015 ook mee aan de prijsvraag. Speciaal voor de bezoekers van de Nederlandse honkbalsite heeft Rotterdam Topsport twee keer twee vrijkaarten beschikbaar gesteld.

Prijsvraag

Het is niet meer mogelijk om aan de prijsvraag deel te nemen. De prijswinnaars zijn geworden:

Aad Deuze uit Schiedam
Jeandra Evers uit Rotterdam

Actievoorwaarden

  • De prijsvraag loopt van woensdag 25 tot en met dinsdag 31 maart 2015.
  • Onder de deelnemers worden twee keer twee toegangskaarten verloot voor de sportdocumentaire Boys of Summer.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Per persoon kan slechts eenmaal worden deelgenomen aan de prijsvraag.
  • Alleen naar waarheid ingevulde formulieren dingen mee naar de prijs.
  • De prijs is niet inwisselbaar.
  • De namen van de prijswinnaars worden vermeld op de Nederlandse honkbalsite.
  • De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht per e-mail.