Maak kans op het nieuwste boek van Dummie de mummie

250913_dummie_tribune_breed

Dit jaar hebben de Verenigde Staten te maken gekregen met een wel heel bijzondere honkballer: Dummie de mummie. Hij is de hoofdpersoon uit het nieuwste boek van Tosca Menten, bekroond kinderboekenschrijfster en vaste columnist van Kidsweek. Inmiddels werden al meer dan 100.000 boeken van Dummie de mummie verkocht. En in het nieuwste boek ‘Dummie de mummie en de dans van de cobra’ staat honkbal centraal!

‘Dummie de mummie en de dans van de cobra’ is het vijfde deel in de knotsgekke Dummie de mummie-serie van Tosca Menten. In dit boek gaat Dummie naar New York. Daar raakt hij verzeild bij de training van het honkbalteam van de jonge Cobra’s. Dummie blijkt niet alleen hard te kunnen slaan, maar ook keihard te kunnen gooien. Hij leert zijn technieken aan de jonge Cobra’s en iedereen wordt beter. Maar een van hun tegenstanders is furieus en wil de Cobra’s uitschakelen.

Prijsvraag

cover_dummie_de_mummieHet kinderboek ‘Dummie de mummie en de dans van de cobra’ heeft 304 pagina’s en is geschikt voor kinderen in de leeftijd van circa 7 tot en met 9 jaar. Bij de Nederlandse honkbalsite maak je kans op één van de drie gratis exemplaren! Doe daarvoor nu mee aan onderstaande prijsvraag.
Wil je niet wachten? Bestel het boek dan direct online. ‘Dummie de mummie en de dans van de cobra’ is voor slecht € 14,99 te koop via de website Bol.com. Je kunt ook jouw boek bestellen via Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv.

Wil je gratis kans maken op het boek? Geef dan antwoord op onderstaande prijsvraag. Onder de goede inzenders worden drie gratis exemplaren verloot. Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met dinsdag 15 oktober.

De prijsvraag is gesloten. Het is niet mogelijk meer om mee te doen.

Actievoorwaarden

  • De prijsvraag loopt van donderdag 26 september tot en met dinsdag 15 oktober 2013.
  • Onder de deelnemers worden drie exemplaren van het boek ‘Dummie de mummie en de dans van de cobra’ verloot.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Per persoon kan slechts eenmaal worden deelgenomen aan de prijsvraag.
  • Alleen naar waarheid ingevulde formulieren dingen mee naar de prijs.
  • De prijs is niet inwisselbaar.
  • De namen van de prijswinnaars worden vermeld op de Nederlandse honkbalsite.
  • De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht per e-mail.