Maak kans op het boek Hollandse Honkbalhelden!

hollandse_honkbalhelden_breed

Het Nederlandse honkbalsucces heeft zich opnieuw uitgebreid. Was er al eerder succes voor Oranje tijdens het wereldkampioenschap en de World Baseball Classic, nu is er ook individueel succes voor spelers uit het Nederlands team. Het verhaal achter dit succes kun je lezen in het populaire boek Hollandse Honkbalhelden. Op de Nederlandse honkbalsite maak je nu kans op één van de twee gratis exemplaren.

In maar liefst drie verschillende grote profcompetities werd de afgelopen weken voor het eerst een speler uit het Nederlands team kampioen. Xander Bogaerts met Boston Red Sox in de Amerikaanse World Series, Rick van den Hurk met Samsung Lions in de Korean Series en Andruw Jones met Rakuten Eagles in de Japanse Nippon Series. De internationals Wladimir Balentien (met een nieuwe Japans homerunrecord) en Andrelton Simmons (winnaar van een Gold Glove Award) maakten dit seizoen het Nederlands succes compleet.

Het succesverhaal van het Nederlandse honkbal is door sportjournalist Maarten Kolsloot en fotograaf Henk Seppen vastgelegd in het prachtige fotoboek Hollandse Honkbalhelden. Door middel van spectaculaire foto’s en verhalen lees je over de successen van het Nederlands team bij de World Baseball Classic en de verhalen achter de internationals.

Prijsvraag

Op de Nederlandse honkbalsite maak je kans op één van de twee gratis exemplaren. Doe daarvoor mee aan onderstaande prijsvraag. Onder de goede inzenders worden twee gratis exemplaren verloot. Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met dinsdag 12 november 2013.

Let op: deelnemen aan de prijsvraag is niet meer mogelijk!

Wil je toch het boek hebben? Bestel het boek dan direct online. Hollandse Honkbalhelden is voor slecht € 21,90 te koop via de website Bol.com. Je kunt ook jouw boek voor € 9,99 bestellen als ebook.

Actievoorwaarden

  • De prijsvraag loopt van dinsdag 5 tot en met dinsdag 12 november.
  • Onder de deelnemers worden twee exemplaren van het boek Hollandse Honkbalhelden verloot.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Per persoon kan slechts eenmaal worden deelgenomen aan de prijsvraag.
  • Alleen naar waarheid ingevulde formulieren dingen mee naar de prijs.
  • De prijs is niet inwisselbaar.
  • De namen van de prijswinnaars worden vermeld op de Nederlandse honkbalsite.
  • De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht per e-mail.